Bel me terug
x

Bel me terug

Laat je telefoonnummer achter en wij bellen u terug.

Uw bouwregisseur

Bij een bouwproject komt een hoop kijken. Er zijn veel verschillende partijen bij betrokken, met deels hun eigen belangen en anderzijds onderlinge afhankelijkheid. Voor een optimaal verloop van het project zijn goede coördinatie en afstemming absoluut noodzakelijk. Wij zijn in staat om op het juiste moment de benodigde partijen met elkaar in contact te brengen.

Voorbeeld winkeluitbreiding:
Een klant heeft een bouwvergunning voor een winkeluitbreiding en heeft zelf al verschillende aannemers en leveranciers benadert. De klant ziet “naast het managen van hun winkel” het niet zitten om alles te coördineren. Wij wel!

Na het bestuderen van de tekeningen en dossiermappen wordt een plan van aanpak gemaakt en een budget afgesproken. De klant wil starten met de verbouwing in november en dat het in het voorjaar voor de uitverkoop open is. Een aannemer en andere leveranciers worden geselecteerd en ingekocht. Naast besprekingen en maken checklist wordt een planning gemaakt en we gaan aan de slag.

Het resultaat is geweldig en de klant is tevreden.

Voorbeeld verbouwing particulier:
Een klant heeft een bouwvergunning voor een aanbouw. Zij heeft een tweetal aannemers op het oog en wil graag weten waar zij op moeten letten. Wij nemen aan de hand van de tekeningen alles door, de werkvolgorde, wat er gesloopt moet worden, het leidingverloop van de installaties en alles wat er nog meer bij komt kijken. De klant maakt een lijstje en gaat met een goed gevoel met de aannemers in gesprek. Zo blijft de klant betrokken. Na keuze en opdracht aan een aannemer verloopt de bouw voorspoedig en is de klant met het resultaat tevreden. Ook met eenvoudige adviezen treden wij op als coach en kunnen wij de klanten helpen.

Voorbeeld nieuwbouw en uitbreiding fabriek:
Een procesmanager van een fabriek wil een grootschalige verbouwing doen. Duidelijk is dat het in fases moet omdat het productieproces door moet gaan. Een gesprek volgt en er is gelijk een klik tussen ons. De procesmanager vertelt al lopende door de fabriek wat er moet gebeuren. Wij maken een stappenplan en verzorgen de benodigde tekeningen en vergunningen. De directie keurt de plannen en het budget goed .Een bouwteam wordt gevormd met verschillende aannemers en leveranciers en we gaan aan de slag. Het proces verloopt goed en het resultaat is een succes. De klant is tevreden want zijn bedrijf is weer klaar voor de toekomst.

Woningbouw

Al jaren werken wij vooral samen met woningbouwcorporaties en projectontwikkelaars om tot nieuwe ideeën te komen. Onze dienst-verlening gaat verder dan het ontwerpen van afzonderlijke woningen. Zo voeren wij ook regelmatig projecten uit waarbij een compleet gebied (her-)ontwikkeld wordt.

Woningbouw
Industrie

Op elke werkplek is het van groot belang dat de werknemers zo efficiënt mogelijk kunnen werken: veilig, goed en met plezier. Is dit op uw huidige locatie niet mogelijk, wilt u groeien of uitbreiden? Wij adviseren u graag over de voor u beschikbare mogelijkheden!

Industrie
Overheid

Op het gebied van bouwen komen steeds meer regels. In de praktijk heeft dit vele gevolgen. Hoe gaat u hier als overheid mee om?

Overheid