Uw bouwregisseur

Bij een bouwproject komt een hoop kijken. Er zijn veel verschillende partijen bij betrokken, met deels hun eigen belangen en anderzijds onderlinge afhankelijkheid. Voor een optimaal verloop van het project zijn goede coördinatie en afstemming absoluut noodzakelijk. Wij zijn in staat om op het juiste moment de benodigde partijen met elkaar in contact te brengen.

Voorbeeld winkeluitbreiding:
Een klant heeft een bouwvergunning voor een winkeluitbreiding en heeft zelf al verschillende aannemers en leveranciers benadert. De klant ziet “naast het managen van hun winkel” het niet zitten om alles te coördineren. Wij wel!

Na het bestuderen van de tekeningen en dossiermappen wordt een plan van aanpak gemaakt en een budget afgesproken. De klant wil starten met de verbouwing in november en dat het in het voorjaar voor de uitverkoop open is. Een aannemer en andere leveranciers worden geselecteerd en ingekocht. Naast besprekingen en maken checklist wordt een planning gemaakt en we gaan aan de slag.

Het resultaat is geweldig en de klant is tevreden.

Voorbeeld verbouwing particulier:
Een klant heeft een bouwvergunning voor een aanbouw. Zij heeft een tweetal aannemers op het oog en wil graag weten waar zij op moeten letten. Wij nemen aan de hand van de tekeningen alles door, de werkvolgorde, wat er gesloopt moet worden, het leidingverloop van de installaties en alles wat er nog meer bij komt kijken. De klant maakt een lijstje en gaat met een goed gevoel met de aannemers in gesprek. Zo blijft de klant betrokken. Na keuze en opdracht aan een aannemer verloopt de bouw voorspoedig en is de klant met het resultaat tevreden. Ook met eenvoudige adviezen treden wij op als coach en kunnen wij de klanten helpen.

Voorbeeld nieuwbouw en uitbreiding fabriek:
Een procesmanager van een fabriek wil een grootschalige verbouwing doen. Duidelijk is dat het in fases moet omdat het productieproces door moet gaan. Een gesprek volgt en er is gelijk een klik tussen ons. De procesmanager vertelt al lopende door de fabriek wat er moet gebeuren. Wij maken een stappenplan en verzorgen de benodigde tekeningen en vergunningen. De directie keurt de plannen en het budget goed .Een bouwteam wordt gevormd met verschillende aannemers en leveranciers en we gaan aan de slag. Het proces verloopt goed en het resultaat is een succes. De klant is tevreden want zijn bedrijf is weer klaar voor de toekomst.

Contact

Peter Bode Advies & Ingenieursbureau
Badhuisstraat 5, 1531 CA Wormer

075 640 1983

 

Laatste nieuws

Van intentie tot realisatie

In april 2017 tekende Geha Laverman in samenwerking met aannemer Braam Minnesma B.V. de intentieverklaring voor de uitbreiding van maar liefst 200 m2 van het grootste on-stop-shop slijtconcern ter wereld.

Lees meer

Advies voor een winkelverbouwing

Misschien bent u binnenkort wel van plan uw bedrijfspand te verbouwen. Rome is niet in een dag gebouwd dus vragen we u hier eerst goed en weloverwogen over na te denken. Peter Bode Advies en Ingenieursbedrijf geeft u graag advies tijdens dit proces. Aan de hand van zeven verschillende stappen (tips) wordt snel duidelijk waar u rekening mee dient te houden bij het verbouwen van uw bedrijfspand.

Lees meer