Industrie

Op elke werkplek is het van groot belang dat de werknemers zo efficiënt mogelijk kunnen werken: veilig, goed en met plezier. Is dit op uw huidige locatie niet mogelijk, wilt u groeien of uitbreiden? Wij adviseren u graag over de voor u beschikbare mogelijkheden!

Wij zijn gespecialiseerd in:

  • fabriekshallen
  • logistieke bedrijven
  • bedrijven met opslagruimte
  • winkels
  • kantoren (met en zonder werkplaats)

Onze kracht is het meedenken en het analyseren van uw situatie. Wij nemen samen met u de (productie)processen onder de loep. Vervolgens maken wij een technisch ontwerp en stappenplan van dat volledig aansluit op uw budget en doelstellingen. Omdat ons advies tevens past binnen de bestemmingsplannen van de overheidsinstanties, heeft u hier dus ook geen omkijken meer naar!

De (ver)bouw gebeurt in bouwteamverband. Dit houdt in dat wij het gehele proces bewaken in overleg met de diverse teams (aannemer, constructeur, enz.). Hierdoor verloopt alles volgens planning en kan uw bedrijf gewoon doordraaien!

Via de referenties kunt u een indruk krijgen van enkele recent afgeronde projecten. U kunt contact opnemen via contact.

Contact

Peter Bode Advies & Ingenieursbureau
Badhuisstraat 5, 1531 CA Wormer

075 640 1983

 

Laatste nieuws

Van intentie tot realisatie

In april 2017 tekende Geha Laverman in samenwerking met aannemer Braam Minnesma B.V. de intentieverklaring voor de uitbreiding van maar liefst 200 m2 van het grootste on-stop-shop slijtconcern ter wereld.

Lees meer

Advies voor een winkelverbouwing

Misschien bent u binnenkort wel van plan uw bedrijfspand te verbouwen. Rome is niet in een dag gebouwd dus vragen we u hier eerst goed en weloverwogen over na te denken. Peter Bode Advies en Ingenieursbedrijf geeft u graag advies tijdens dit proces. Aan de hand van zeven verschillende stappen (tips) wordt snel duidelijk waar u rekening mee dient te houden bij het verbouwen van uw bedrijfspand.

Lees meer