Overheid

Op het gebied van bouwen komen steeds meer regels. In de praktijk heeft dit vele gevolgen. Hoe gaat u hier als overheid mee om?

Doordat wij dagelijks met bouwregels bezig zijn, zijn wij continu op de hoogte van de ontwikkelingen en kunnen wij hierdoor goed bemiddelen tussen overheid en bedrijfsleven. Ook voor ambtelijke organisaties kan de steeds vernieuwende regelgeving immers voor problemen zorgen. Wat betekent dit in de praktijk voor deelnemende partijen in een plan? In samenwerking met of ter ondersteuning van u als overheid, zorgen wij ervoor dat alles goed verloopt. Door duidelijke communicatie en goede analyses, zorgen wij ervoor dat conflicten voorkomen worden. Hierin hebben wij ons reeds meerdere malen bewezen als uitstekende bemiddelaar bij grote projecten.

Tevens kunnen wij als externe partij bemiddelen tussen overheid en bedrijfsleven als het gaat om de ontwikkeling van locaties. Heeft u bijvoorbeeld locaties in eigendom waar u graag huizen, winkels en/of bedrijven gevestigd wilt hebben, maar heeft u nog geen goed pro-gramma van eisen of financieringsplan? Wij zijn in staat om in samenwerking met alle partijen een goed eisenprogramma op te stellen en budgetten veilig te stellen. Doordat wij ervaring hebben in het maken van analyses, wordt er op verantwoorde wijze geïnvesteerd, zodat u geen risico’s loopt.

Ook kunnen wij u als overheid ontzorgen op het gebied van o.a. funderingsherstel, bouwbesluit toetsingen en het herstructureren van bedrijventerreinen.

Voor meer informatie kunt u terecht bij contact.

Een project waar op dit moment aan gewerkt wordt, is het dorpscentrum van Wormer.

Contact

Peter Bode Advies & Ingenieursbureau
Badhuisstraat 5, 1531 CA Wormer

075 640 1983

 

Laatste nieuws

Van intentie tot realisatie

In april 2017 tekende Geha Laverman in samenwerking met aannemer Braam Minnesma B.V. de intentieverklaring voor de uitbreiding van maar liefst 200 m2 van het grootste on-stop-shop slijtconcern ter wereld.

Lees meer

Advies voor een winkelverbouwing

Misschien bent u binnenkort wel van plan uw bedrijfspand te verbouwen. Rome is niet in een dag gebouwd dus vragen we u hier eerst goed en weloverwogen over na te denken. Peter Bode Advies en Ingenieursbedrijf geeft u graag advies tijdens dit proces. Aan de hand van zeven verschillende stappen (tips) wordt snel duidelijk waar u rekening mee dient te houden bij het verbouwen van uw bedrijfspand.

Lees meer