Bel me terug
x

Bel me terug

Laat je telefoonnummer achter en wij bellen u terug.

Overheid

Op het gebied van bouwen komen steeds meer regels. In de praktijk heeft dit vele gevolgen. Hoe gaat u hier als overheid mee om?

Doordat wij dagelijks met bouwregels bezig zijn, zijn wij continu op de hoogte van de ontwikkelingen en kunnen wij hierdoor goed bemiddelen tussen overheid en bedrijfsleven. Ook voor ambtelijke organisaties kan de steeds vernieuwende regelgeving immers voor problemen zorgen. Wat betekent dit in de praktijk voor deelnemende partijen in een plan? In samenwerking met of ter ondersteuning van u als overheid, zorgen wij ervoor dat alles goed verloopt. Door duidelijke communicatie en goede analyses, zorgen wij ervoor dat conflicten voorkomen worden. Hierin hebben wij ons reeds meerdere malen bewezen als uitstekende bemiddelaar bij grote projecten.

Tevens kunnen wij als externe partij bemiddelen tussen overheid en bedrijfsleven als het gaat om de ontwikkeling van locaties. Heeft u bijvoorbeeld locaties in eigendom waar u graag huizen, winkels en/of bedrijven gevestigd wilt hebben, maar heeft u nog geen goed pro-gramma van eisen of financieringsplan? Wij zijn in staat om in samenwerking met alle partijen een goed eisenprogramma op te stellen en budgetten veilig te stellen. Doordat wij ervaring hebben in het maken van analyses, wordt er op verantwoorde wijze geïnvesteerd, zodat u geen risico’s loopt.

Ook kunnen wij u als overheid ontzorgen op het gebied van o.a. funderingsherstel, bouwbesluit toetsingen en het herstructureren van bedrijventerreinen.

Via de projecten kunt u een indruk krijgen van enkele recent afgeronde projecten. 

Contact opnemen