Bel me terug
x

Bel me terug

Laat je telefoonnummer achter en wij bellen u terug.

Wie is Peter Bode Advies- & Ingenieursbureau?

Wij zijn een no-nonsense advies- en ingenieursbureau: nuchter, transparant en rechtdoorzee. Wij hebben een grote klantenkring opgebouwd, die bestaat uit woningbouwcorporaties, projectontwikkelaars, industrie en overheid. Door onze bouwkundige en creatieve oplossingen, waarbij wij inspelen op het budget en de planning van de klant, weten wij een project altijd tot grote tevredenheid van de klant af te ronden.

Totaalconcept

Bij ons staan de wensen van de klant voorop. Door onze jarenlange ervaring staan wij garant voor creatieve oplossingen, betrouwbaarheid en kwaliteit. Wij bieden u een totaalconcept van idee naar ontwerp tot uitvoering.

Betrokken

Onze enthousiaste medewerkers hebben een grote liefde voor het vak en denken graag met u mee. Wij zetten ons voor 200% in om uw wensen te vertalen naar een concreet plan.

Wij spreken de taal

Door onze ervaringen in multidisciplinaire projecten spreken wij de taal van een groot aantal partijen met verschillende belangen en verschillende achtergronden. De communicatie binnen een bouwtraject verloopt op deze manier een stuk efficiënter en effectiever en dat scheelt tijd en geld. Zaken waar u als opdrachtgever direct belang bij heeft!

Regisseur

Bij een bouwproject komt een hoop kijken. Er zijn veel verschillende partijen bij betrokken, met deels hun eigen belangen en anderzijds onderlinge afhankelijkheid. Voor een optimaal verloop van het project zijn goede coördinatie en afstemming absoluut noodzakelijk. Wij zijn in staat om op het juiste moment de benodigde partijen met elkaar in contact te brengen.

Peter Bode Advies- & Ingenieursbureau ontzorgt

Mocht er tijdens het project onverhoopt vertraging optreden en/of een probleem ontstaan, dan lossen wij dit voor u op. In het verleden hebben wij bewezen dat wij kunnen fungeren als partijbemiddelaar en/of bruggenbouwer.

Initiatief

Door interactief te kijken op welke locaties ruimte is voor ontwikkeling krijgt u van ons een haalbaar plan dat voorziet in de huidige woning-behoefte én dat volledig past binnen het bestemmingsplan van de gemeente. Uiteraard wordt dit plan gevisualiseerd door middel van een 3D-tekening en/of een maquette.

Via de referenties kunt u een idee krijgen van de projecten die wij gerealiseerd hebben. Graag zouden wij eens vrijblijvend met u van gedachten wisselen over bovenstaande of andere ontwikkelingen in uw markt. Neem contact op.

Contact

Afspraak maken of contact?