Woningbouw

Al jaren werken wij vooral samen met woningbouwcorporaties en projectontwikkelaars om tot nieuwe idee├źn te komen. Onze dienst-verlening gaat verder dan het ontwerpen van afzonderlijke woningen. Zo voeren wij ook regelmatig projecten uit waarbij een compleet gebied (her-)ontwikkeld wordt.

Maar wij kunnen meer. Heeft u bijvoorbeeld wel eens gedacht aan het digitaliseren van uw woningbestand? Tekeningen omzetten naar een digitaal intelligent document brengt meer voordelen met zich mee dan "scannen en archiveren". De mogelijkheden lopen uiteen van een simpele plattegrond tot het 3D visualiseren van gebouwen. Oppervlaktemeting wordt hierdoor heel eenvoudig. Omdat de teke-ningen digitaal en intelligent zijn, levert dit een enorme ruimtebespa-ring op. Bovendien bestaat zelfs de mogelijkheid om de tekeningen centraal bereikbaar te maken via een intranet- of internetverbinding.

Dit zijn slechts enkele voorbeelden van onze dienstverlening. Graag praten wij met u verder over de mogelijkheden. U kunt contact opnemen via contact.

Via de referenties kunt u een indruk krijgen van enkele woningbouw-projecten die wij (recent) hebben afgerond.