Woningbouw

Al jaren werken wij vooral samen met woningbouwcorporaties en projectontwikkelaars om tot nieuwe ideeën te komen. Onze dienst-verlening gaat verder dan het ontwerpen van afzonderlijke woningen. Zo voeren wij ook regelmatig projecten uit waarbij een compleet gebied (her-)ontwikkeld wordt.

Maar wij kunnen meer. Heeft u bijvoorbeeld wel eens gedacht aan het digitaliseren van uw woningbestand? Tekeningen omzetten naar een digitaal intelligent document brengt meer voordelen met zich mee dan "scannen en archiveren". De mogelijkheden lopen uiteen van een simpele plattegrond tot het 3D visualiseren van gebouwen. Oppervlaktemeting wordt hierdoor heel eenvoudig. Omdat de teke-ningen digitaal en intelligent zijn, levert dit een enorme ruimtebespa-ring op. Bovendien bestaat zelfs de mogelijkheid om de tekeningen centraal bereikbaar te maken via een intranet- of internetverbinding.

Dit zijn slechts enkele voorbeelden van onze dienstverlening. Graag praten wij met u verder over de mogelijkheden. U kunt contact opnemen via contact.

Via de referenties kunt u een indruk krijgen van enkele woningbouw-projecten die wij (recent) hebben afgerond.

Contact

Peter Bode Advies & Ingenieursbureau
Badhuisstraat 5, 1531 CA Wormer

075 640 1983

 

Laatste nieuws

Van intentie tot realisatie

In april 2017 tekende Geha Laverman in samenwerking met aannemer Braam Minnesma B.V. de intentieverklaring voor de uitbreiding van maar liefst 200 m2 van het grootste on-stop-shop slijtconcern ter wereld.

Lees meer

Advies voor een winkelverbouwing

Misschien bent u binnenkort wel van plan uw bedrijfspand te verbouwen. Rome is niet in een dag gebouwd dus vragen we u hier eerst goed en weloverwogen over na te denken. Peter Bode Advies en Ingenieursbedrijf geeft u graag advies tijdens dit proces. Aan de hand van zeven verschillende stappen (tips) wordt snel duidelijk waar u rekening mee dient te houden bij het verbouwen van uw bedrijfspand.

Lees meer