Bel me terug
x

Bel me terug

Laat je telefoonnummer achter en wij bellen u terug.

Projecten

Revitaliseren wooncomplexen in Wormer

In opdracht van Wormerwonen hebben wij de vraag gekregen om de toegankelijkheid van vier wooncomplexen in Wormer te verbeteren. De opdracht bestond uit het aanleveren van een ontwerp en een bestek inclusief een bouwvoorbereiding waarbij alle constructieve zaken zijn meegenomen. Dit project is in samenwerking gegaan met het constructiebureau Tentij B.V. 

Juwelier Kuyper in Wormerveer

In opdracht van Juwelier Kuyper is er een ontwerp gemaakt voor een nieuwe entree en luifel. 

Bouwrealisatie Sollas Holland

Na bijna 70 jaar van afwezigheid is Sollas eindelijk weer terug in Wormer. Na bijna tien jaar aan voorbereiding en plannen zijn we eindelijk begonnen aan de bouw van oorsprong Zaanse concern. Dit ging echter niet zonder slag of stoot. In dit artikel beschrijven we het proces van de afgelopen tien jaar.

Industrie - Waboplast

Vraag van de klant: Het bestaande pand is te klein. Ons wordt gevraagd een groter gebouw te ontwerpen.

Industrie - Dekker Watersport

Vraag van de klant: Bouw een scheeploods om, maar houd de bestaande constructie in tact. Op de plek waar de boten de loods binnen gebracht werden, moet de entree verrijzen.

Industrie - Speelstad De Ruiter

Vraag van de klant: Ontwerp een bedrijfspand met showroom met niet alleen een strakke, moderne en opvallende, maar tegelijkertijd ook een vriendelijke en frisse uitstraling. Hierbij moet de showroom veel aandacht trekken en bovendien moet het geheel onderhoudsvrij zijn.

Industrie - Aktel Telecommunicatie Services

Vraag van de klant: Op een stuk grond moet een gebouw komen van circa 460 m². Wat gaat dat kosten? Kunnen jullie alles adviseren en coördineren? Het pand moet een degelijke uitstraling hebben: duurzaamheid en kwaliteit staan voorop!

Industrie - Coronam BV

Vraag van de klant: De klant heeft een bestaand nieuwbouwplan, maar heeft een probleem met de situering en terreinindeling. Ons wordt gevraagd te helpen deze problemen op te lossen.

Industrie - CleanLeaseFortex

Vraag van de klant: Maak een ontwerp en draaiboek waarbij de bestaande productieruimte wordt verhoogd (fase 1). Bovendien moet het pand uitgebreid worden met een nieuwe expeditieruimte (de ruimte voor drogers en opslag) bestaande uit twee verdiepingen (fase 2).

Industrie - Clubgebouw korfbalvereniging Groen Geel

Vraag van de klant: Een brand in 1991 heeft het clubgebouw van korfbalvereniging Groen Geel (Wormer) verwoest. De bouwcommissie van Groen Geel vroeg ons een nieuw clubgebouw te ontwerpen.

Industrie - Instacom Electrotech B.V.

Vraag van de klant: Ontwerp een bedrijfsgebouw te bouwen op het bedrijventerrein Zilverland in Zaandam.

Industrie - Piet de Wit Tweewielers BV Wormer

Vraag van de klant: Ik ga mijn winkel verbouwen en wil ook het groot onderhoud aanpakken. Ook heb ik een idee voor een nieuwe voorgevel. Kan jij daar wat mee?