Bel me terug
x

Bel me terug

Laat je telefoonnummer achter en wij bellen u terug.

Revitaliseren wooncomplexen in Wormer

In opdracht van Wormerwonen hebben wij de vraag gekregen om de toegankelijkheid van vier wooncomplexen in Wormer te verbeteren. De opdracht bestond uit het aanleveren van een ontwerp en een bestek inclusief een bouwvoorbereiding waarbij alle constructieve zaken zijn meegenomen. Dit project is in samenwerking gegaan met het constructiebureau Tentij B.V. 

De ontwerpen

Voor vier wooncomplexen hebben wij gezorgd voor de hekwerken en constructies. Ook maakte wij de opbouw van de galerij en de liftentree. Als hekwerk constructie hebben we gekozen voor een goede stevige bouw waardoor het zorgt voor extra versteviging. Bij de galerij opbouw is er gekozen voor een verhoging naar de deur waardoor en geen opstapje meer is. Deze verhoging stijgt geleidelijk waardoor ook mensen met rolstoelen gemakkelijk omhoog kunnen. Bij de lift wordt er gebruik gemaakt van relingen, dit is gerealiseerd voor de mensen die slechter ter been zijn. De entree is uitgebouwd naar buiten en het dak hiervan is vergroot.

 

Onze samenwerkende partner

Dit project is in samenwerking gegaan met het constructiebureau Tentij B.V. Het constructiebureau heeft ons geholpen met de hekwerken en het ontwerp van de constructies. Tentij B.V. is een bedrijf dat ervaring veel ervaring heeft in dergelijke projecten. De prettige samenwerking heeft voor een snel en vakkundig resultaat gezorgd. 

Het verloop van het project

Ons bureau heeft het definitieve ontwerp, bestek en investeringskostenoverzicht gemaakt. De omgevingsvergunning aangevraagd en deze is ook al verstrekt. De voorbereidingen zijn in volle gang, na de bouwvakantie zal er verder aan gewerkt worden door www.etro.nl. Het doel is om het project eind dit jaar af te ronden.

Heeft u meer vragen over dit project, of bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem contact op.