Juwelier Kuyper in Wormerveer

In opdracht van Juwelier Kuyper is er een ontwerp gemaakt voor een nieuwe entree en luifel. 

Het ontwerp

Er is gekozen voor meer transparantie en zichtbaarheid om de producten beter tot uiting te laten komen. Als gevelbekleding is er Alucopal geadviseerd, dit is een aluminium composiet dat geschikt is als duurzame gevelbekleding. De nieuwe puien zijn ook van aluminium en de tourniket is hergebruikt en naar voren gebracht in tussen de nieuwe puien.

Het eindresultaat

Nadat goedkeuring van het ontwerp, zijn er na één week goede voorbereidingen de eerste werkzaamheden verricht. Het resultaat geeft meer transparantie en zichtbaarheid, net zoals in het ontwerp. De ingang valt nu meer op en straalt ook uit waar het bedrijf voor staat. Door middel van deze upgrading is de juwelier klaar voor de toekomst. 

Bent u benieuwd wat wij kunnen doen voor uw pand of winkel? Neem contact op via het contactformulier

Terug naar overzicht

Contact

Peter Bode Advies & Ingenieursbureau
Badhuisstraat 5, 1531 CA Wormer

075 640 1983

 

Laatste nieuws

Van intentie tot realisatie

In april 2017 tekende Geha Laverman in samenwerking met aannemer Braam Minnesma B.V. de intentieverklaring voor de uitbreiding van maar liefst 200 m2 van het grootste on-stop-shop slijtconcern ter wereld.

Lees meer

Advies voor een winkelverbouwing

Misschien bent u binnenkort wel van plan uw bedrijfspand te verbouwen. Rome is niet in een dag gebouwd dus vragen we u hier eerst goed en weloverwogen over na te denken. Peter Bode Advies en Ingenieursbedrijf geeft u graag advies tijdens dit proces. Aan de hand van zeven verschillende stappen (tips) wordt snel duidelijk waar u rekening mee dient te houden bij het verbouwen van uw bedrijfspand.

Lees meer