Woningbouw - Zandweg Wormer "Het Laantje"

Vraag van de klant
Maak een ontwerp voor de omvorming van een bedrijventerrein naar een aantal woningen. Het geheel moet een dorpsachtige uitstraling krijgen en aansluiten op de actuele woningbehoefte.

Verloop van het project
In overleg met de opdrachtgever is besloten om het terrein in te richten met twee-onder een kap woningen. De woningen zijn, als bij een hofje, aan de voorzijde op elkaar georienteerd terwijl de achterzijde meer privacy biedt, gelegen is aan het water en uitzicht biedt op de achtererven van de Zandweg en de Nieuweweg. Door te werken met laagbouw is het dorpsachtige karakter behouden gebleven. Bovendien passen de woningen goed bij de al bestaande bebouwing. Op 21 april 2009 zal de eerste paal worden geslagen.

Terug naar overzicht

Contact

Peter Bode Advies & Ingenieursbureau
Badhuisstraat 5, 1531 CA Wormer

075 640 1983

 

Laatste nieuws

Van intentie tot realisatie

In april 2017 tekende Geha Laverman in samenwerking met aannemer Braam Minnesma B.V. de intentieverklaring voor de uitbreiding van maar liefst 200 m2 van het grootste on-stop-shop slijtconcern ter wereld.

Lees meer

Advies voor een winkelverbouwing

Misschien bent u binnenkort wel van plan uw bedrijfspand te verbouwen. Rome is niet in een dag gebouwd dus vragen we u hier eerst goed en weloverwogen over na te denken. Peter Bode Advies en Ingenieursbedrijf geeft u graag advies tijdens dit proces. Aan de hand van zeven verschillende stappen (tips) wordt snel duidelijk waar u rekening mee dient te houden bij het verbouwen van uw bedrijfspand.

Lees meer