Overheid - Visie Dorpscentrum Wormer

Verloop van het project
Wij willen het dorpscentrum realiseren in samenwerking met lokale partijen en investeerders. De gemeente Wormerland heeft het dorpscentrum opgedeeld in vier locaties. Zelf ontwikkelt de gemeente één van deze locaties en zoekt zij slechts samenwerking met een aangrenzende locatie. Wij willen een totale ontwikkeling, visie van het gehele dorpscentrum. Doch, de gemeenteraad heeft dit advies naast zich neergelegd. Wij beraden ons nu, met de Cirkelgroep, op de twee locaties die niet benaderd zijn door de gemeente. De onderhandelingen zijn nog in volle gang.

Terug naar overzicht

Contact

Peter Bode Advies & Ingenieursbureau
Badhuisstraat 5, 1531 CA Wormer

075 640 1983

 

Laatste nieuws

Van intentie tot realisatie

In april 2017 tekende Geha Laverman in samenwerking met aannemer Braam Minnesma B.V. de intentieverklaring voor de uitbreiding van maar liefst 200 m2 van het grootste on-stop-shop slijtconcern ter wereld.

Lees meer

Advies voor een winkelverbouwing

Misschien bent u binnenkort wel van plan uw bedrijfspand te verbouwen. Rome is niet in een dag gebouwd dus vragen we u hier eerst goed en weloverwogen over na te denken. Peter Bode Advies en Ingenieursbedrijf geeft u graag advies tijdens dit proces. Aan de hand van zeven verschillende stappen (tips) wordt snel duidelijk waar u rekening mee dient te houden bij het verbouwen van uw bedrijfspand.

Lees meer