Industrie - Speelstad De Ruiter

Vraag van de klant
Ontwerp een bedrijfspand met showroom met niet alleen een strakke, moderne en opvallende, maar tegelijkertijd ook een vriendelijke en frisse uitstraling. Hierbij moet de showroom veel aandacht trekken en bovendien moet het geheel onderhoudsvrij zijn.

Eindresultaat
Er is gekozen voor een transparant gebouw met frisse kleuren en materialen, zoals glas en aluminium. Hierdoor is het onderhoudsvrij, zoals de klant wenste en heeft het gebouw een inspirerende werking op de klant. Bij de terreinindeling is rekening gehouden dat de producten buiten tentoongesteld worden.

Terug naar overzicht

Contact

Peter Bode Advies & Ingenieursbureau
Badhuisstraat 5, 1531 CA Wormer

075 640 1983

 

Laatste nieuws

Van intentie tot realisatie

In april 2017 tekende Geha Laverman in samenwerking met aannemer Braam Minnesma B.V. de intentieverklaring voor de uitbreiding van maar liefst 200 m2 van het grootste on-stop-shop slijtconcern ter wereld.

Lees meer

Advies voor een winkelverbouwing

Misschien bent u binnenkort wel van plan uw bedrijfspand te verbouwen. Rome is niet in een dag gebouwd dus vragen we u hier eerst goed en weloverwogen over na te denken. Peter Bode Advies en Ingenieursbedrijf geeft u graag advies tijdens dit proces. Aan de hand van zeven verschillende stappen (tips) wordt snel duidelijk waar u rekening mee dient te houden bij het verbouwen van uw bedrijfspand.

Lees meer