Industrie - Piet de Wit Tweewielers BV Wormer

Vraag van de klant
Ik ga mijn winkel verbouwen en wil ook het groot onderhoud aanpakken. Ook heb ik een idee voor een nieuwe voorgevel. Kan jij daar wat mee?

Verloop van het project
Op 23 april 2009 meten wij alles in en aan de hand van de wensen maken wij een voorstel samen met Chiel Sluis van Buro Schoute. De klant is heel enthousiast en wij gaan een bouwvergunning aanvragen. Peter maakt een investeringsbegroting en na vaststellen budget selecteren wij een aannemer. Nadat de bouwvergunning verstrekt is, en na een succesvolle onderhandeling met de aannemer starten wij eind oktober 2009 en streven er naar eind februari 2010 op te leveren. De bouw gaat voorspoedig dankzij onze begeleiding. Het resultaat is een prachtige nieuwe gevel die bestaat uit een aluminium gemoffelde pui en zinken boeilijsten.

Vervolg van het project
De klant verfraait ook nog de zijgvel met een western red ceder bekleding en heeft zijn vastgoed weer geupgrade.

Eindresultaat
Een zeer fraai interieur met een prachtige, nieuwe voorgevel.

Terug naar overzicht

Contact

Peter Bode Advies & Ingenieursbureau
Badhuisstraat 5, 1531 CA Wormer

075 640 1983

 

Laatste nieuws

Van intentie tot realisatie

In april 2017 tekende Geha Laverman in samenwerking met aannemer Braam Minnesma B.V. de intentieverklaring voor de uitbreiding van maar liefst 200 m2 van het grootste on-stop-shop slijtconcern ter wereld.

Lees meer

Advies voor een winkelverbouwing

Misschien bent u binnenkort wel van plan uw bedrijfspand te verbouwen. Rome is niet in een dag gebouwd dus vragen we u hier eerst goed en weloverwogen over na te denken. Peter Bode Advies en Ingenieursbedrijf geeft u graag advies tijdens dit proces. Aan de hand van zeven verschillende stappen (tips) wordt snel duidelijk waar u rekening mee dient te houden bij het verbouwen van uw bedrijfspand.

Lees meer