Woningbouw - Krommenieërweg in Wormerveer

Vraag van de klant
Tover een vervallen winkelpand en vier garageboxen om tot vier eengezinswoningen.

Verloop van het project
Begin 2003 zijn we in gesprek geraakt met de projectontwikkelaar, Dennis Houter, en in juni van datzelfde jaar is de bouwaanvraag ingediend. In augustus 2004 vindt overleg plaats met de wijkmanager en omwonenden. Nadat de afmetingen (diepte en hoogte) zijn aangepast naar aanleiding van dit gesprek, wordt de vergunning in februari 2005 toegekend. Nadat de bouw in september is gestart, vindt de oplevering in april 2006 plaats.

Eindresultaat
Vier kleinschalige woningen met tuingerichte woonkamers. De bewoners zijn erg tevreden met hun woningen vlakbij het marktplein in Wormerveer.

Terug naar overzicht

Contact

Peter Bode Advies & Ingenieursbureau
Badhuisstraat 5, 1531 CA Wormer

075 640 1983

 

Laatste nieuws

Van intentie tot realisatie

In april 2017 tekende Geha Laverman in samenwerking met aannemer Braam Minnesma B.V. de intentieverklaring voor de uitbreiding van maar liefst 200 m2 van het grootste on-stop-shop slijtconcern ter wereld.

Lees meer

Advies voor een winkelverbouwing

Misschien bent u binnenkort wel van plan uw bedrijfspand te verbouwen. Rome is niet in een dag gebouwd dus vragen we u hier eerst goed en weloverwogen over na te denken. Peter Bode Advies en Ingenieursbedrijf geeft u graag advies tijdens dit proces. Aan de hand van zeven verschillende stappen (tips) wordt snel duidelijk waar u rekening mee dient te houden bij het verbouwen van uw bedrijfspand.

Lees meer