Industrie - Dekker Watersport

Vraag van de klant
Bouw een scheeploods om, maar houd de bestaande constructie in tact. Op de plek waar de boten de loods binnen gebracht werden, moet de entree verrijzen.

Verloop van het project
Na een zorgvuldige analyse van de scheepsloods, ontwerpen we in december 2002 een entree in de bestaande opening van de loods. In het plan wordt de gehele gevel gerestyled en wordt een tussenvloer ingebracht. Na aanbesteding wordt het werk gegund aan een Zaanse aannemer, die het werk in vier maanden uitvoert.

Eindresultaat
Het pand wordt eind maart 2003 opgeleverd. Dekker Watersport is klaar voor de toekomst!

Terug naar overzicht

Contact

Peter Bode Advies & Ingenieursbureau
Badhuisstraat 5, 1531 CA Wormer

075 640 1983

 

Laatste nieuws

Van intentie tot realisatie

In april 2017 tekende Geha Laverman in samenwerking met aannemer Braam Minnesma B.V. de intentieverklaring voor de uitbreiding van maar liefst 200 m2 van het grootste on-stop-shop slijtconcern ter wereld.

Lees meer

Advies voor een winkelverbouwing

Misschien bent u binnenkort wel van plan uw bedrijfspand te verbouwen. Rome is niet in een dag gebouwd dus vragen we u hier eerst goed en weloverwogen over na te denken. Peter Bode Advies en Ingenieursbedrijf geeft u graag advies tijdens dit proces. Aan de hand van zeven verschillende stappen (tips) wordt snel duidelijk waar u rekening mee dient te houden bij het verbouwen van uw bedrijfspand.

Lees meer