Industrie - Coronam BV

Vraag van de klant
De klant heeft een bestaand nieuwbouwplan, maar heeft een probleem met de situering en terreinindeling. Ons wordt gevraagd te helpen deze problemen op te lossen.

Eindresultaat
Na grondige bestudering van en na kritische opmerkingen op het bestaande ontwerp, worden de tekeningen aangepast. We ontwerpen een strakke entree, waarbij het kantoorgedeelte duidelijk gescheiden is van de machinefabriek. Voor het personeel is het prettig werken. De machinefabriek met de juiste logistieke indeling van de machines, verwarming, luchtbehandeling en verlichting zorgen er voor dat een goed product wordt geleverd.

Terug naar overzicht

Contact

Peter Bode Advies & Ingenieursbureau
Badhuisstraat 5, 1531 CA Wormer

075 640 1983

 

Laatste nieuws

Van intentie tot realisatie

In april 2017 tekende Geha Laverman in samenwerking met aannemer Braam Minnesma B.V. de intentieverklaring voor de uitbreiding van maar liefst 200 m2 van het grootste on-stop-shop slijtconcern ter wereld.

Lees meer

Advies voor een winkelverbouwing

Misschien bent u binnenkort wel van plan uw bedrijfspand te verbouwen. Rome is niet in een dag gebouwd dus vragen we u hier eerst goed en weloverwogen over na te denken. Peter Bode Advies en Ingenieursbedrijf geeft u graag advies tijdens dit proces. Aan de hand van zeven verschillende stappen (tips) wordt snel duidelijk waar u rekening mee dient te houden bij het verbouwen van uw bedrijfspand.

Lees meer