Industrie - Clubgebouw korfbalvereniging Groen Geel

Vraag van de klant
Een brand in 1991 heeft het clubgebouw van korfbalvereniging Groen Geel (Wormer) verwoest. De bouwcommissie van Groen Geel vroeg ons een nieuw clubgebouw te ontwerpen.

Eindresultaat
In april 1992 wordt het nieuwe clubgebouw officieel geopend.

Vervolg van het project
Omdat het aangrenzende, voormalige, ijsbaanterrein met woningen is bebouwd, wordt de geldende geluidsnorm in de sporthal overschreden. In juni 2001 geven wij de keuze uit twee adviezen met budgetering. In april 2005 zegt de gemeenteraad het benodigde krediet toe. In juli 2005 wordt de geluidsgeïsoleerde sporthal van Groen Geel opgeleverd.

Terug naar overzicht

Contact

Peter Bode Advies & Ingenieursbureau
Badhuisstraat 5, 1531 CA Wormer

075 640 1983

 

Laatste nieuws

Van intentie tot realisatie

In april 2017 tekende Geha Laverman in samenwerking met aannemer Braam Minnesma B.V. de intentieverklaring voor de uitbreiding van maar liefst 200 m2 van het grootste on-stop-shop slijtconcern ter wereld.

Lees meer

Advies voor een winkelverbouwing

Misschien bent u binnenkort wel van plan uw bedrijfspand te verbouwen. Rome is niet in een dag gebouwd dus vragen we u hier eerst goed en weloverwogen over na te denken. Peter Bode Advies en Ingenieursbedrijf geeft u graag advies tijdens dit proces. Aan de hand van zeven verschillende stappen (tips) wordt snel duidelijk waar u rekening mee dient te houden bij het verbouwen van uw bedrijfspand.

Lees meer