Industrie - CleanLeaseFortex

Vraag van de klant
Maak een ontwerp en draaiboek waarbij de bestaande productieruimte wordt verhoogd (fase 1). Bovendien moet het pand uitgebreid worden met een nieuwe expeditieruimte (de ruimte voor drogers en opslag) bestaande uit twee verdiepingen (fase 2).

Verloop van het project
Er wordt een plan gemaakt om de productieruimte te verhogen. Dit is nodig om de productiecapaciteit van het bedrijf uit te kunnen breiden. Ook wordt de nieuwbouw voor het laden en lossen van het wasgoed ontworpen. In samenwerking met het Zaanse bouwbedrijf van Braam-Minnesma wordt het plan uitgevoerd.

Verwachte eindresultaat
Het vernieuwde pand wordt in oktober 2006 opgeleverd.

Vervolg van het project
Binnenkort wordt gestart met de bouw van een nieuwe entree en trappenhuis. Ook krijgt de gevel een facelift (fase 3).

Terug naar overzicht

Contact

Peter Bode Advies & Ingenieursbureau
Badhuisstraat 5, 1531 CA Wormer

075 640 1983

 

Laatste nieuws

Van intentie tot realisatie

In april 2017 tekende Geha Laverman in samenwerking met aannemer Braam Minnesma B.V. de intentieverklaring voor de uitbreiding van maar liefst 200 m2 van het grootste on-stop-shop slijtconcern ter wereld.

Lees meer

Advies voor een winkelverbouwing

Misschien bent u binnenkort wel van plan uw bedrijfspand te verbouwen. Rome is niet in een dag gebouwd dus vragen we u hier eerst goed en weloverwogen over na te denken. Peter Bode Advies en Ingenieursbedrijf geeft u graag advies tijdens dit proces. Aan de hand van zeven verschillende stappen (tips) wordt snel duidelijk waar u rekening mee dient te houden bij het verbouwen van uw bedrijfspand.

Lees meer