Industrie - Aktel Telecommunicatie Services

Vraag van de klant
Op een stuk grond moet een gebouw komen van circa 460 m². Wat gaat dat kosten? Kunnen jullie alles adviseren en coördineren? Het pand moet een degelijke uitstraling hebben: duurzaamheid en kwaliteit staan voorop!

Eindresultaat
Nadat de bouwvergunning is toegekend, wordt de eerste paal op 29 november 2000 geslagen. De oplevering volgt op 15 juni 2001. Het pand is gebouwd naar een mooi ontwerp met een eigen karakter. De materiaalkeuze en bouwstijl stralen kwaliteit uit. Als verwarming en koeling heeft dit pand een vooruitstrevende milieubewuste warmte-pompinstallatie. Dit is de filosofie van duurzaam bouwen.

Terug naar overzicht

Contact

Peter Bode Advies & Ingenieursbureau
Badhuisstraat 5, 1531 CA Wormer

075 640 1983

 

Laatste nieuws

Van intentie tot realisatie

In april 2017 tekende Geha Laverman in samenwerking met aannemer Braam Minnesma B.V. de intentieverklaring voor de uitbreiding van maar liefst 200 m2 van het grootste on-stop-shop slijtconcern ter wereld.

Lees meer

Advies voor een winkelverbouwing

Misschien bent u binnenkort wel van plan uw bedrijfspand te verbouwen. Rome is niet in een dag gebouwd dus vragen we u hier eerst goed en weloverwogen over na te denken. Peter Bode Advies en Ingenieursbedrijf geeft u graag advies tijdens dit proces. Aan de hand van zeven verschillende stappen (tips) wordt snel duidelijk waar u rekening mee dient te houden bij het verbouwen van uw bedrijfspand.

Lees meer