Van intentie tot realisatie

In april 2017 tekende Geha Laverman in samenwerking met aannemer Braam Minnesma B.V. de intentieverklaring voor de uitbreiding van maar liefst 200 m2 van het grootste on-stop-shop slijtconcern ter wereld.

Over Geha Laverman B.V.

In 1952 werd Laverman B.V. gevonden aan de Keizersgracht te Amsterdam. Na een lange tijd zelfstandig ondernemen heeft het bedrijf in 2012 besloten de handen in elkaar te steken en te fuseren met Geha B.V. Sinds 2013 is Geha Laverman B.V. de grootste one-stop-shop als het aankomt op bouw en levering van slijtstukken voor industrie, grondverzet en recycling. Voor de nieuw geïnvesteerde machine op het gebied van slijtstukken moet het bedrijf een uitbreiding realiseren van 200 m2.

Het bouwproces

In november 2017 werd de eerste paal geslagen voor de uitbreiding van het pand aan de Grote Tocht 27 in Zaandam. Ter voorbereiding van de bouw heeft Geha Laverman B.V. Braam Minnesma B.V. in de arm genomen, dit aannemersbedrijf is verantwoordelijk voor de bouw van de uitbreiding van de extra 200 m2. Peter Bode Advies en Ingenieursbureau zal zich in verband met de uitbreiding zich buigen over het ontwerp, de constructieberekeningen en de benodigde tekeningen. Door de juiste nuchtere afspraken voor bouwen tussen aannemer Braam Minnesma en Geha Laverman zal de uitbreiding in februari 2018 worden opgeleverd.

Terug naar overzicht