Sollas groots in het nieuws!

Op 14 maart 2017 was onze klant Sollas groots te bewonderen in het  NoordHollands Dagblad. In verband met de terugkeer van het Zaanse machinebouw bedrijf dat in 1948 werd opgericht, is het nu opzoek naar Zaans personeel met een hart voor techniek. Sollas bouwt machines die het wikkelen van folie om producten zoals parfum, thee en kauwgom vereenvoudigd.

Sollas weer terug in Wormer!

In begin jaren vijftig was het in de Zaanstreek erg moeilijk om aan technisch personeel te komen. Sollas besloot daarom haar productieafdeling te verhuizen naar het Zuiden van het land en het hoofdkantoor in Wormer te behouden. Na jaren van productie in Oldenzaal heeft Floris Oly, directeur van Sollas besloten dat het hoogtijd werd om deze weer terug te halen naar daar, waar het ooit begonnen is: Wormer. Op dit moment wordt er druk gebouwd en verbouwd. Voor de verbouwing van dit pand heeft Sollas Peter Bode, Advies & Ingenieurs Bureau ingeschakeld om van Sollas weer een geüpgraded, aantrekkelijk en innovatief pand te maken. 

Sollas op zoek naar Zaankanters

Floris Oly gaf in zijn interview met het NoordHollands Dagblad aan dat hij het doorslaggevend vindt dat de Zaanse invloed ook op de werkvloer terug te vinden moet zijn. Hij vindt het belangrijk dat hij werkgelegenheid kan bieden aan echte Zaankanters met een passie voor techniek. Meer lezen over het interview met Floris Oly? Bekijk hier de link van het Noord-Hollands Dagblad. 

Terug naar overzicht